Naar de website van het platform Agrologistiek >>  

Aanmeldingsformulier ‘Feest van de Agrologistiek’ 

Met onderstaand formulier meldt u zich aan voor het congres ‘Feest van de Agrologistiek’ op donderdag 13 september 2012 op de Floriade in Venlo. Een week vooraf aan het congres ontvangt u van ons de bevestiging, het programma en de routebeschrijving.


Mededelingen vooraf:
Deelname aan het congres is gratis. Inbegrepen is de lunch, afsluitende borrel, parkeerticket en een eventueel bezoek aan het park. Als u tussen 10.00 en 11.30 uur het park wil bezoeken, kunt u dat in het aanmeldingsformulier aangeven. Uw toegangskaart ligt dan op 13 september vanaf 10.00 uur bij de ingang van het congrescentrum op de Floriade voor u klaar.

Er worden twee tracks met workshops aangeboden op twee locaties op de Floriade. U kunt in het aanmeldingsformulier één van de twee tracks kiezen en daarbinnen de aangegeven workshops volgen. 

Voorafgaand aan het congres organiseert het ministerie van EL&I de inspiratiesessie ‘Ketenefficiëntie agrologistiek internationaal’, voor ondernemers die hun logistieke ketens in opkomende of ontwikkelingslanden efficiënter willen maken of actief willen worden op dit terrein (gratis deelname). Dit programma is geen officieel onderdeel van het congres. Meer informatie vindt u hier. Onderaan het aanmeldingsformulier kunt u aangeven of u hierbij aanwezig wilt zijn.


Ja, ik kom naar het Feest van de Agrologistiek op 13 september 2012.

Naam*: Hr. Mw.
Bedrijf / organisatie*:
Straat en huisnummer*:
Postcode en plaats*:
Telefoonnummer:
Emailadres*:

Sector:
Parkbezoek is alleen mogelijk wanneer u de inspiratiesessie voorafgaand aan het congres niet bezoekt.
Ik bezoek graag het park tussen 10.00 en 11.30 uur*
Als u hierboven 'Ja' kiest, kunt u uw toegangskaart op 13 september vanaf 10.00 uur afhalen bij de ingang van het congrescentrum op de Floriade.

Ik heb een parkeerticket nodig*
Kies 'Ja' als u met de auto komt en een parkeerplaats nodig heeft. U ontvangt dan een gratis uitrijkaart bij de ontvangst op het congres.Workshops
U kunt kiezen uit twee tracks met ieder twee workshoprondes. De eerste track is een combinatie van de thema’s ‘versnetwerken’ en ‘grensoverschrijdende samenwerking’. De tweede track is een combinatie van de thema’s ‘duurzame logistiek’ en ‘streekproducten’. U kunt aangeven in welke volgorde u de workshops wilt volgen. Het is mogelijk twee workshops over het thema ‘versnetwerken’ te volgen. Voor de overige thema’s bieden we tweemaal dezelfde workshop aan. Het is niet mogelijk om workshops uit verschillende tracks te combineren omdat deze op verschillende locaties op de Floriade plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie over de verschillende workshops.

Geef eerst aan welke track u wilt volgen. Daarna kunt u uit de bijbehorende workshops kiezen.
Ik kies voor:    Track 1  ‘Versnetwerken’en ‘Grensoverschrijdende samenwerking’
  Track 2  ‘Duurzame Logistiek’ en ‘Streekproducten’
Ik kies als eerste workshopronde
Europese Versnetwerken: Transport als polsstok... (Thema – versnetwerken)
Grenzeloze Logistiek: Deutschland Grenznah! (Thema – grensoverschrijdende samenwerking)

Ik kies als tweede workshopronde
Vers, verser, verst: Haal één dag uit de keten (Thema – versnetwerken)
Grenzeloze Logistiek: Deutschland Grenznah! (Thema – grensoverschrijdende samenwerking)Extra optie – deelname voorprogramma (meer informatie).
Let op: Deze optie niet aankruisen in combinatie met parkbezoek (zie boven) aangezien dat tegelijkertijd plaatsvindt.
Ja, ik meld mij aan voor de inspiratiesessie voorafgaand aan het congres: ‘Ketenefficiëntie agrologistiek internationaal’.


Ik kies als eerste workshopronde
Duurzaamheid: Zwakste schakel of Sterkste Troef? (Thema – duurzame logistiek)
Streekproducten met gemak winstgevend? (Thema - streekproducten)

Ik kies als tweede workshopronde
Duurzaamheid: Zwakste schakel of Sterkste Troef? (Thema – duurzame logistiek)
Streekproducten met gemak winstgevend? (Thema - streekproducten)Extra optie – deelname voorprogramma (meer informatie).
Let op: Deze optie niet aankruisen in combinatie met parkbezoek (zie boven) aangezien dat tegelijkertijd plaatsvindt.
Ja, ik meld mij aan voor de inspiratiesessie voorafgaand aan het congres: ‘Ketenefficiëntie agrologistiek internationaal’.