Naar de website van het platform Agrologistiek >>  

Social media

Social media zijn hot. Zeker platformen als Twitter en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In de aanloop naar het congres houden wij u via onderstaande social media zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het Feest van de Agrologistiek op 13 september 2012.

TwitterPlatform Agrologistiek is actief op Twitter onder de naam @Agrologistiek. Dagelijks brengen wij u op de hoogte van content rondom het congres en volgen we relevante websites, blogs en nieuwsfeeds over efficiŽntere en duurzamere agrologistiek.

Wij gaan graag met onze volgers de dialoog aan. Vůůr en tijdens het†congres kunt u tweeten over het Feest van de Agrologistiek via de hashtag:†#agrofeest. Alle berichten met deze hashtag verschijnen vanaf medio juli in de twitterfeed op onze website.

Ons Twitteraccount: @Agrologistiek
Hashtag congres: #agrofeest
Hashtag algemeen nieuws over agrologistiek: #agrologistiek

LinkedIn

Onze LinkedIn-groep†Regional Fresh Logistics†is de plek om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesse voor agrologistiek.†Word lid†van deze besloten groep, neem deel aan discussies† en deel uw passie voor agrologistiek.